Efterårsmenu - Classic - kr 395 per kuvert
Forret: Lyssej – jordskokker – syrnet fløde
Saltet lyssej flankeret med syltet jordskokker, sprøde jordskokkechips, jordskokke crudite samt syrnet fløde skilt med urteolie
Hovedret: Okse – pommes Anna – glace
Sprængt oksespidsbryst ledsaget af pommes Anna, grillede knoldselleri samt intens glace
Dessert: Æbler – makron– hvid chokolade
Danske æbler i kompot med kanel, makron crumble samt hvid chokolade mousse
Efterårsmenu - Prestige - kr 495 per kuvert
Forret: Kammusling – hasselnød – karl johan svampe
Rimmet Kammusling, maskeret med ristet hasselnødder, Karl Johan mayonnaise, sprøde urter samt ´´grene´´ på malt
Hovedret som fadservering
Rosastegt Cuvette af okse med rosmarin og hvidløg
Ristet kartofler med sesam og persille
Glaseret rødder med feta og dild
Sprød salat på kål, heri æbler, mandler gedeost og blommer
Klassisk rødvinssauce
Dessert: Blommer – mazarin – kanel
Lun blommetærte med mazarin samt kanel iscreme
Efterårsmenu - 6 retters luksus menu - kr 695 per kuvert
Snacks
Kulmule – persille – citron confit
Selleri – løg – timian
Oksetatar – fermenteret hvidløg – trøffel
Brød Servering
Hjemmebagt foccacia brød – pisket brunet smør
Pighvar – spinat – muslinge fløde
Syltede pighvar flankeret med spinat pure og narperet med kold muslinge fløde
Havtaske – morkel – hønseveluté
Ristet havtaske ryg ledsaget af farseret morkel, samt skummende hønseveluté
Dådyrfilet – kål terrin – estragon blanquette
Rosastegt dådyrfilet i symfoni med sat kål terrin, sprød efterårs tærte samt estragon blanquette
Den hvide dame – foccacia – hyben
Arla Unika´s den hvide dame, på ristet foccacia tuile med rosmarin og hyben
Brombær – mørk chokolade – creme fraiche
Danske brombær som friske og som kompot hertil ´´jord´´ på chokolade, samt creme fraiche parfit