Efterårsmenu - Classic - kr 395 per kuvert

Forret: Lyssej – jordskokker –  syrnet fløde 

Saltet lyssej flankeret med syltet jordskokker, sprøde jordskokkechips, jordskokke crudite samt syrnet fløde skilt med urteolie 

Hovedret: Okse – pommes Anna – glace 

Sprængt oksespidsbryst ledsaget af pommes Anna, grillede knoldselleri samt intens glace 

Dessert: Æbler – makron– hvid chokolade 

Danske æbler i kompot med kanel, makron crumble samt hvid chokolade mousse 

Efterårsmenu - Prestige - kr 495 per kuvert

Forret: Kammusling – hasselnød – karl johan svampe

Rimmet Kammusling, maskeret med ristet hasselnødder, Karl Johan mayonnaise, sprøde urter samt ´´grene´´ på malt 

Hovedret som fadservering 

Rosastegt Cuvette af okse med rosmarin og hvidløg 

Ristet kartofler med sesam og persille 

Glaseret rødder med feta og dild 

Sprød salat på kål, heri æbler, mandler gedeost og blommer 

Klassisk rødvinssauce 

Dessert: Blommer – mazarin – kanel 

Lun blommetærte med mazarin samt kanel iscreme 

Efterårsmenu - 6 retters luksus menu - kr 695 per kuvert

Snacks 

Kulmule – persille – citron confit

Selleri – løg – timian 

Oksetatar – fermenteret hvidløg – trøffel 

Brød Servering 

Hjemmebagt foccacia brød – pisket brunet smør 

Pighvar – spinat – muslinge fløde 

Syltede pighvar flankeret med spinat pure og narperet med  kold muslinge fløde 

Havtaske – morkel – hønseveluté 

Ristet havtaske ryg ledsaget af farseret morkel, samt skummende hønseveluté 

Dådyrfilet – kål terrin – estragon blanquette

Rosastegt dådyrfilet i symfoni med sat kål terrin, sprød efterårs tærte samt estragon blanquette

Den hvide dame – foccacia – hyben 

 Arla Unika´s den hvide dame, på ristet foccacia tuile med rosmarin og hyben   

Brombær – mørk chokolade – creme fraiche 

Danske brombær som friske og som kompot hertil ´´jord´´ på chokolade, samt creme fraiche parfit