Teamet bag Skovpavillonen

Teamet bag Skovpavillonen - fleksibilitet er nøgleordet

Hos Skovpavillonen er det Suzette og hendes dygtige team af passionerede kokke og tjenere, der skaber magien. Sammen arbejder de på at levere gastronomiske oplevelser, der er en fryd for både øjne og smagsløg – uanset om du nyder maden i vores smukke lokaler, på terrassen om sommeren, eller som en del af vores populære take-away. Vi kan lave den mad du ønsker - fleksibilitet er nøgleordet for os, om det er traditionel dansk mormormad, fransk inspireret, gourmet, lækkert bagværk og dåbskager, kanapeer/tapas, eller hvad DU ønsker, så laver vi det. Vi er fuldt dedikerede til at give den bedste oplevelse til hver eneste fest, om det er et bryllup eller en mindekomsammen, og skabe de perfekte rammer for jeres fest og gæster.

En skov med historie – Holsted Plantage

Holsted Plantage, hvor Skovpavillonen ligger i dag, blev grundlagt i 1902 og rummer en rig historie. Oprindeligt var området en mark, som skolelederen ved Holsted Skole brugte som en del af sin løn. Her dyrkede han jorden og bidrog til lokalsamfundet. I begyndelsen af det 20. århundrede skiftede jorden hænder og blev en del af et aktieselskab, hvor skoven blev plantet og voksede frem som et samlingspunkt for lokalsamfundet.

Skovens historie er fyldt med spændende anekdoter fra lokalarkivet, hvor gamle protokoller og beretninger fortæller om egnens prominente personer, der satte deres præg på skovens udvikling og hvis mindesten, man idag kan finde rundt omkring i plantagen. Her kan man finde historier om ildsjæle i lokalsamfundet og om hvordan skoven blev et åndehul for generationer.

Smiley link

https://www.findsmiley.dk/Sider/KontrolRapport.aspx?Virk1677359