Brunch til selskaber:
Skovens Brunch buffet - Dkk 225,- pr person ved min 25 personer, derunder kr 245 per person
Røræg, peberbacon, krydrede pølser, 2 slags pålæg fra slagteren, skære ost, brie og Vesterhavsost (lokale?) med grønt og tilbehør, hjemmebagte amerikanske pandekager med Canadisk ahornsirup, hjemmelavet leverpostej med champignon, græsk yoghurt med årstidens kompot og knas, hjemmelavede marmelader, hjemmelavet nøddecreme, muffins med frosting, bagerens rugbrød, franskbrød og rundstykker, croissanter æble & appelsinjuice fra…. , kaffe ? & økologisk te fra? - børn under 10 år kr 139
Skovridderens Luksus Brunch buffet - Dkk 255,- pr person ved min 25 personer, derunder kr 275 per person
Røræg, peberbacon, krydrede pølser, 3 slags pålæg fra slagteren, skære ost, brie og Vesterhavsost (lokale?) med grønt og tilbehør, hjemmebagte amerikanske pandekager med Canadisk ahornsirup, hjemmelavet leverpostej med champignon, græsk yoghurt med årstidens kompot og knas, lakserillette med rygeostcreme og grønt, hjemmelavede marmelader, hjemmelavet nøddecreme, gateau Marcel chokoladekage, bagerens rugbrød, franskbrød og rundstykker, æble & appelsinjuice fra…. , kaffe ? & økologisk te fra? - børn under 10 år kr 139
Min 20 personer
Skovens Forretter - kr 79:
Tarteletter med høns i asparges, bacon og persille
Luksus rejecocktail med håndpillede rejer, friske asparges, citronperler og dild
Lakseroulade med spinat, garneret med rejer og syltede rødløg
Laks i butterdej med spinat og sennepscreme
Ovnbagt laks med håndpillede rejer, krebsehaler, urtecreme og grillede asparges - tillæg kr 15
Fiske trio med lakse rilette, butterdej med krebsehaler og dildcreme, spinatkage med rejesalat - tillæg kr 50
Forret tapas - tillæg kr 50
Bruschetta med serranoskinke, basilikum og parmesan, spinat kage med varmrøget lakserillette, butterdejs skål med ristede svampe
Skovens Hovedretter - kr 159:
Gammeldags kalvesteg med waldorfsalat, kartofler, sky-sauce, baconsvøbte asparges med bacon og tyttebær kompot
Fyldt svinemørbrad med soltørrede tomater og nødder, dertil svampesauce, krydrede ovnstegte kartofler og løgtærte
Svinemørbrad på æble/løg kompot, garneret med bacon og nødder, dertil timian kartofler og svampegratin
Helsteget kalvefilet med rødvinssauce, kartoffelgratin og asparges timbale - tillæg kr 40
Oksemørbrad med svampesauce, pommes anna og bagt løg-tærte - tillæg kr 60
Skovens Dessert - enhedpris kr 79:
Hjemmelavet islagkage med nøddebund, pyntet med frisk frugt
Gateau Marcel Brownie dessertkage med hindbærmousse og bær
Mazarin dessertkage med jordbærmousse og Bailey-skum
Luksus jordbærtærte med vanille creme - kun i jordbær sæsonen
Vanille pannacotta med appelsin sauce og ristede mandler
Kagetapas - vælg mellem macarons, minitærter eller minimuffins
Dessert trio - kr 125:
Panna cotta med appelsinsauce og ristede mandler
Gateau marcel chokoladekage med bær
Trifli af årstidens frugt, med knas og flødeskum
Natmad - enhedspris kr 79:
Hjemmebagte boller med pålæg og tilbehør
Krydret gullaschsuppe med skært oksekød, med friskbagt brød
Thai inspireret kokos suppe med kylling
Pulled pork burgers med coleslaw og barbecue dressing
Quiche Lorraine tærte med frisk salat
Friskbagt rugbrød med hjemmelavet leverpostej og husets rødbeder samt hønsesalat med bacon og æblekompot - tillæg kr 15