Hos Restaurant Skovpavillonen tilbyder vi nøje sammensatte menuer til selskaber, der ønsker at fejre i smukke omgivelser. Uanset om det er en fødselsdag, bryllup, sølvbryllup, guldbryllup, diamantbryllup konfirmation eller firmafest, skaber vi en uforglemmelig madoplevelse med fokus på sæsonens bedste råvarer. Vælg mellem vores lækre menuforslag eller lad os sammen sammensætte en menu, der passer perfekt til jeres ønsker - fleksibilitet er vores nøgleord.
Skovens forretter
Tarteletter med høns i asparges, bacon og persille | kr. 95,- |
Luksus rejecocktail med håndpillede rejer, friske asparges, citronperler og dild | kr. 95,- |
Lakseroulade med spinat, garneret med rejer og syltede rødløg | kr. 95,- |
Laks eller kylling i butterdej med spinat og flødeost | kr. 95,- |
Ovnbagt laks med håndpillede rejer, krebsehaler, urtecreme og grillede asparges | kr. 110,- |
Fiske trio med laks i butterdej, kammusling med ærtecreme og bacon, lynstegt tun med sesam | kr. 145,- |
Forret tapas - Bruschetta med serranoskinke, basilikum og parmesan, spinat kage med varmrøget lakserillette, butterdejs skål med ristede svampe, røget andebryst med peberrodscreme og syltede pærer | kr. 145,- |
Skovens hovedretter
Gammeldags kalvesteg med waldorfsalat, kartofler, sky-sauce, baconsvøbte asparges med bacon og tyttebær kompot | kr. 185,- |
Fyldt svinemørbrad med soltørrede tomater og nødder, dertil svampesauce, krydrede ovnstegte kartofler og løgtærte | kr. 185,- |
Svinemørbrad på æble/løg kompot, garneret med bacon og nødder, dertil timian kartofler og svampegratin | kr. 185,- |
Helstegt kalvefilet med rødvinssauce, kartoffelgratin og asparges timbale | kr. 225,- |
Oksemørbrad med svampesauce, pommes anna og bagt løg-tærte | kr. 245,- |
Skovens desserter
Hjemmelavet islagkage med nøddebund, pyntet med frisk frugt | kr. 95,- |
Gateau Marcel Brownie dessertkage med hindbærmousse og bær | kr. 95,- |
Mazarin dessertkage med jordbærmousse og Bailey-skum | kr. 95,- |
Luksus jordbærtærte med vanille creme - kun i jordbær sæsonen | kr. 95,- |
Vanille pannacotta med appelsin sauce og ristede mandler | kr. 95,- |
Hjemmebagte vaffelskåle med is, guf og friske bær | kr. 95,- |
Dessert trio - Panna cotta med mango og saltkaramel, Mini mazarin kage m. frisk topping af lemoncurd creme, Blomme trifli med knas | kr. 145,- |
Natmad
Hjemmebagte boller med pålæg og tilbehør | kr. 95,- |
Krydret gullaschsuppe med skært oksekød, med friskbagt brød | kr. 95,- |
Thai inspireret kokos suppe med kylling | kr. 95,- |
Pulled pork burgers med coleslaw og barbecue dressing | kr. 95,- |
Quiche Lorraine tærte med frisk salat | kr. 95,- |
Friskbagt rugbrød med hjemmelavet leverpostej og husets rødbeder samt hønsesalat med bacon og æblekompot | kr. 110,- |