Skovens forretter
Tarteletter med høns i asparges, bacon og persille | kr. 95,- |
Luksus rejecocktail med håndpillede rejer, friske asparges, citronperler og dild | kr. 95,- |
Lakseroulade med spinat, garneret med rejer og syltede rødløg | kr. 95,- |
Laks eller kylling i butterdej med spinat og flødeost | kr. 95,- |
Ovnbagt laks med håndpillede rejer, krebsehaler, urtecreme og grillede asparges | kr. 110,- |
Fiske trio med laks i butterdej, kammusling med ærtecreme og bacon, lynstegt tun med sesam | kr. 145,- |
Forret tapas - Bruschetta med serranoskinke, basilikum og parmesan, spinat kage med varmrøget lakserillette, butterdejs skål med ristede svampe, røget andebryst med peberrodscreme og syltede pærer | kr. 145,- |
Skovens hovedretter
Gammeldags kalvesteg med waldorfsalat, kartofler, sky-sauce, baconsvøbte asparges med bacon og tyttebær kompot | kr. 185,- |
Fyldt svinemørbrad med soltørrede tomater og nødder, dertil svampesauce, krydrede ovnstegte kartofler og løgtærte | kr. 185,- |
Svinemørbrad på æble/løg kompot, garneret med bacon og nødder, dertil timian kartofler og svampegratin | kr. 185,- |
Helstegt kalvefilet med rødvinssauce, kartoffelgratin og asparges timbale | kr. 225,- |
Oksemørbrad med svampesauce, pommes anna og bagt løg-tærte | kr. 245,- |
Skovens desserter
Hjemmelavet islagkage med nøddebund, pyntet med frisk frugt | kr. 95,- |
Gateau Marcel Brownie dessertkage med hindbærmousse og bær | kr. 95,- |
Mazarin dessertkage med jordbærmousse og Bailey-skum | kr. 95,- |
Luksus jordbærtærte med vanille creme - kun i jordbær sæsonen | kr. 95,- |
Vanille pannacotta med appelsin sauce og ristede mandler | kr. 95,- |
Hjemmebagte vaffelskåle med is, guf og friske bær | kr. 95,- |
Dessert trio - Panna cotta med mango og saltkaramel, Mini mazarin kage m. frisk topping af lemoncurd creme, Blomme trifli med knas | kr. 145,- |
Natmad
Hjemmebagte boller med pålæg og tilbehør | kr. 95,- |
Krydret gullaschsuppe med skært oksekød, med friskbagt brød | kr. 95,- |
Thai inspireret kokos suppe med kylling | kr. 95,- |
Pulled pork burgers med coleslaw og barbecue dressing | kr. 95,- |
Quiche Lorraine tærte med frisk salat | kr. 95,- |
Friskbagt rugbrød med hjemmelavet leverpostej og husets rødbeder samt hønsesalat med bacon og æblekompot | kr. 110,- |