About

Staff

Nikita Schmidt startede i det blå tog på Postgården som gravid - og gik på barsel. Nu er hun og hendes familie klar til at give Skovpavillonen liv, som skoven fortjener det.

Nikita er uddannet Caterer og forstår sig på mad.

 

Suzette Knudsgaard drages af mad og har været på

Le Cordon Bleu i Paris for at snuse til finere mad.

 

Hvad kan det ikke blive til af oplevelser i skoven ved Åen.

TRADITIONAL RECIPES

 

Traditioner

 

 

FOOD IS OUR PASSION

 

Mad med sanser

 

 

ORIGINAL FLAVOR

 

Originalitet

 

 

A la carte - Arrangementer -

Five a Clock tea - Fester

Mandag - onsdag: Efter aftale

Torsdag - Søndag: 17:00-22:00

Holsted Plantage

Vestergade 23

DK 6670 Holsted

Telefon: +45 2331 9113

The Dinner

Historiske rammer giver dig den rette stemning til madens dufte.

Copyright2017 @ PGFairytales aps CVR 36934182